Tekstil -300pxl --hilde -hauan

Arduino workshop i Rom8

Avdeling for kunst ved professor Hilde Hauan inviterer kunstnere og designere til et workshopsamarbeid med Bergen Senter for Elektronisk Kunst (BEK) i slutten av januar. Workshopen er ledet av Søren Andreasen som underviser Arduino og Lilypad.

Om teknologien og workshop:

Arduino er en plattform for prototyping av elektronikk basert på program- og maskinvare med åpen kildekode. Arduino er ment som et enkelt verktøy for kunstnere, designere og andre interesserte for å lage prototyper av mer fysisk karakter enn det man kan få til ved hjelp av en vanlig datamaskin.

Arduino og Lilypad er ofte brukt i interaktive tekstiler, andre myke materialer og kunstverk. Hilde Hauan ønsker å ta i bruke disse datamaskinene for å videreutvikle sitt Kunstneriske utviklingsarbeid.

Hun inviterer derfor eksterne fagfeller disse dagene for å få fullt utbytte av Sørens workshop. Det er viktig at flere får tilgang til denne kunnskapen samtidig. En kombinasjon av kunstnerkolleger og studenter i workshoppen er ideelt for videre diskusjon omkring anvendelsesmuligheter og for på sikt å danne egen prosjektgruppe.

Praktisk informasjon:

Sted: Rom 8, Vaskerelven 8

Tid: 19- 21. januar fra kl 9-16

Det er få plasser ledige så nøl ikke med å melde deg på. Søknadsfrist er 16. januar. Send gjerne en CV og en kort beskrivelse av deg selv til hilde.hauan(at)khib.no

Deltakerhonorar er 1000kr som inkluderer startpakke Arduino og grunnleggende elektronikkkomponenter, samt enkel bevertning.

Studenter fra KHIB er gratis!

For annen informasjon og kontakt med KHIB send en epost til EVU koordinator anne-len.thoresen(at)khib.no

Velkommen!

 

 

Publisert: 16.12.2015 av Anne-Len Thoresen Oppdatert: 15.02.2016 av Gard Andreas Frantzsen