eivind-nilsen-master-2006.jpg

Eivind Nilsen i Skin Designstudio: KHiB har høy status

”KHiB har fokus på presentasjon, strategisk design og teori om markedsføring.”

Det er en god referanse å ha master fra KHiB! Høgskolen har høy status, folk har lagt merke til at studenter herifra gjør det bra i Visuelt-konkurransen.

KHiB-studiet utvikler både teknisk kunnskap, trener konseptuelle ferdigheter og gir mange forskjellige blikk på faget gjennom å inkludere kurs med mange forskjellige lærere og fagpersoner.

eivind-nilsen-skin-design.jpgEivind Nilsen, Skin Design Studio

Fortell om særlig interessante prosjekter du har jobbet med etter at du ble ferdig.
- Identitetsjobber er generelt interessante synes jeg, kanskje særlig de prosjektene som vi har gjort fra idé til implementering og maler, og der kunden har tatt vår utfordring på hva som vil tjene kommunikasjonen deres.

Hva slags standing har KHiB ute i designmiljøene?
- Folk er opptatt av at jeg har master og ikke bare bachelor, bachelor er det jo mange som har. Folk vet at det ligger mye mer i en mastergrad. Det er en god referanse å ha master fra KHiB! KHiB har høy status, folk har lagt merke til at studenter herifra gjør det bra i Visuelt-konkurransen. Designerne her i Oslo er klar over at det skjer spennende ting i Bergen.

Hva er det designutdannelsen ved KHiB er god på?
- Jeg synes KHiB utviklet seg i god retning de årene jeg gikk der. Det ble mer og mer fokus på presentasjon, strategisk design og teori om markedsføring, grunnleggende sosiologi og slikt. Generelt synes jeg KHiB-studiet utvikler både teknisk kunnskap, trener konseptuelle ferdigheter og gir mange forskjellige blikk på faget gjennom å inkludere kurs med mange forskjellige lærere og fagpersoner.

Jeg er godt fornøyd med utdannelsen min ved KHiB. Det var masse engasjement blant lærerne. Gjestelærerne fra utlandet var en stor inspirasjonskilde, de hadde med seg interessante impulser.

Publisert: 19.01.2012 av Peter Klasson Oppdatert: 15.12.2015 av admin