Gruppebilde-BA-studenter-2008.jpg

2008: Stockholm dag 2

- Vi får veldig mye skryt for tingene våre, forteller Maren Elise Olsen. Hun og Susanne Jørgensen har vakt på KHiB sin stand torsdag ettermiddag.

De har snakket med mange besøkende og fått gode tilbakemeldinger. Susanne sier at folk blir veldig imponert når de forteller at de fleste prototypene er blitt laget i løpet av en tre-ukers periode.

Bilde t.v.: designstudent Susanne Jørgensen i samtale med besøkende på KHiB stand.

Susanne påpeker at hun har sett flere fra onsdagen som returnerer til KHiB sin stand på torsdagen.

- Det er litt roligere i ettermidddag, kanskje de får mer ro til å studere designobjektene? Hun fortelller at de som kommer tilbake er hovedsakelig produsenter som er på utkikk.

- De spør gjerne etter hvem som har laget de ulike møblene og vil gjerne ha mer info. Bak disken ligger det en bok som etterhvert fylles opp med visittkort.

Maren Elise Olsen sier at det er mange som har fått snakket med ulike produsenter, men at det fortsatt er svært usikkert om hva utfallet av disse samtalene blir.

- Men uansett utfall så gir det inspirasjon til å jobbe videre.

Bilde t.h.: Maren Elise Olsen i sin stol "Ekko".

Høyt nivå på KHiB sin stand
Både Maren og Susanne har vært rundt og sett på de andre som har stand inne på Greenhouse-området, og mener bestemt at designobjektene laget av KHiB-studentene holder et høyere nivå enn de andre.

Blant annet ser de det hvordan designarbeidene er løst rent praktisk. Og mange studenter fra andre høyskoler er innom KHiB-stand for å sjekke utvalget.

Tekst og bilde: Peter Klasson (2008)

Publisert: 07.01.2009 av admin Oppdatert: 19.03.2015 av admin