Møbelmessen-i-Stockholm---logo.jpg

Møbelmessen i Stockholm

Siden 2003 har designstudenter ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen deltatt på Stockholm Furniture and Light Fair som er verdens største møteplass for nordisk design. Her får studenter og nyetablerte designere en unik mulighet til knytte kontakter blant produsenter og til å vise seg fram for presse og andre innenfor bransjen.

BA_studentene_stockholm2016

Designstudenter fra KHiB til Stockholm Furniture & Light Fair

09.02. - 13.02.

Ni bachelorstudenter ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen har kvalifisert seg til å delta på Stockholm Furniture & Light Fair, som er den viktigste arenaen for møbelprodusenter og designere i Norden.

Stockholm2015_vinnere

Utvalgt av svensk møbelprodusent

Bachelorstudentene Tuva Rivedal Tjugen og Vilde Øritsland Houge er valgt ut til å arbeide videre med den svenske møbelprodusenten Lammhults.

Stocholm_2014_.jpg

Stockholm 2014: Stemningsskapende romlige elementer

04.02. - 08.02.

For ellevte året på rad har bachelorstudentene ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen kvalifisert seg til å delta på Stockholm Furniture Fair. Dette er den viktigste arenaen for møbelprodusenter og designere i Norden. Messen foregår 4.-8. februar 2014.

Greenhouse

- Bergen gjør seg sterkt gjeldende også i år

Direktøren i Norsk Designråd, Jan R. Stavik, uttaler at prototypene som kunst- og designhøgskolen viser på Møbelmessen i Stockholm, imponerer også i år. – Det er gøy å se, sier han før han haster videre til neste norske stand.

KnudsenBergHindenes-Stockholm-2014.jpg

Knudsen Berg Hindenes lanserer nye møbler i Stockholm

Steinar Hindenes, professor ved Avdeling for design, deltar på årets møbelmesse i Stockholm med selskapet Knudsen Berg Hindenes, som lanserer to stoler og en sofa.

Hedda Torgersen lampe stort

2013: 11 designstudenter viser prototyper på Nordens viktigste møbelmesse

For tiende året på rad har bachelorstudentene ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen kvalifisert seg til å delta på Stockholm Furniture Fair. Dette er den viktigste arenaen for møbelprodusenter og designere i Norden. Messen foregår 5.-9. februar 2013.

Stockholm studenter 2012

2012: 11 designspirer stiller ut møbler på verdens største, nordiske møbelmesse

Årets 11 designstudenter fra kunsthøgskolen søker lykken på den internasjonale møbelmessen i Stockholm 7.-11. februar 2012 med spennende møbler som et resultat av et omfattende interiørprosjekt.

Katrine-Aasebø-03.jpg

2011: Designstudenter fra KHiB på møbelmessen i Stockholm

For åttende året på rad viser studenter på bachelorstudiet i møbel- og romdesign/interiørarkitketur ved Avd. for design fra Kunsthøgskolen i Bergen (KHiB) hvert sitt møbel på den internasjonale møbelmessen i Stockholm. I år holder de til på stand V04:32 i Greenhouse fra 8. til 12. februar 2011.