Medieomtale avgangsutstillinger 2015

På denne siden kan du lese medieomtale av avgangsutstillingene 2015.

- Jeg ville skape noe som skulle dingle litt
Regine Stensæth Josefsen har allerede testet puppedrakten på Bybanen. Nå har den funnet veien inn i årets masterutstilling. Sak om masterutstillingen i kunst i Bergens Tidende, 17.04.15. Les hele saken.

Disse kjempepuppene tok Bybanen
Kunstner Regine Stensæth Josefsen testet ut sitt masterutstillingsverk på Bybanen og på Fløyen. Det gikk ikke helt etter planen. Sak om masterutstillingen i kunst i BA, 17.04.15. Les hele saken.

Generasjon PERFEKSJON
"Umiddelbart slår det meg hvor luftige og velbalanserte fommene virker. De fleste kunstnerne har begrenset seg veldig, mens enkelte har fått plass til litt større installasjoner, noe som gir en fin dynamikk, kontraster. Flere av veggene er malt grå, et enkelt grep som understreker sammensetningene av ulike verk i de enkelte rommene. Dette ligner heller en gruppeutstilling med nøye utvalgte arbeider, enn en avgangsutstilling". Anngjerd Rustand, anmeldelse av masterutstillingen i kunst i Bergens Tidende 19.04.15. Kun papirutgaven.

Tilfeller av diffus materialitet
Erlend Hammer med anmeldelse av Masterutstillingen i kunst i Kunstkritikk. Les hele saken.

Løser samfunnsproblemer med design
"Masterutstillingen «Losing Touch?» peker på at vi står i fare for å miste kontakt med deler av virkeligheten. Dette vil studentene bevisstgjøre og utvikle løsninger for", skriver Studvest om årets masterutstilling i design. Les artikkelen.

Mellom performativitet og materialitet
Sigrun Åsebø har skrevet anmeldelse av Masterutstillingen i kunst i Billedkunst 3/2015. Les anmeldelsen.


 

 

Publisert: 20.04.2015 av Mia Kolbjørnsen Oppdatert: 26.05.2015 av Gard Andreas Frantzsen