Rom

Bachelorutstillingen 2015 - Marken 37

Bachelorstudenter i design med fordypning i møbel- og romdesign/interiørarkitektur stiller ut i Marken 37.

Utstillere:
Heidi Karlsen Aarstad, Sandra Isabell Aasen, Inga Fløystad Ellingsgård, Vilde Vendelboe Haugen, Stephan René Godø Holvik, Vilde Øritsland Houge, Lasse Torsson Husabø, Sarah Leszinski, Stefanie Michel Sellers, Charlotte Tepsel, Tuva Rivedal Tjugen

Aarstad_Heidi_Karlsen

Heidi Karlsen Aarstad: Tippetue

Følelsen av å gå inn i en annen verden, en verden av overraskelser og distraksjoner. Det å møte det uventede og utforske skogens under. En flukt og en distraksjon for å finne sjelefred. Tippetue bidra til å ta steget fra å beskue til å virkelig se, det store og det nære.  

 Aasen_Sandra_Isabell

Sandra Isabell Aasen: Låven Kulturbar

Låven Kulturbar – eit spanande samlingspunkt for ei lita bygd på Sunnmøre. Faldestolen Mara er inspirert av låven sine tradisjonelle material og nyttast her til alt frå konsertar til juleverkstadar.

 Ellingsgard_Inga_Floystad

Inga Fløystad Ellingsgård: Entreen

Entreen er et spennende rom hvor det oppstår ulike behov i henhold til ulike aldre og begrensninger. Det å skape et møbel som kan tilrettelegge for ulik bruk har vært essensielt.

 Haugen_Vilde_Vendelboe

Vilde Vendelboe Haugen: However

Møbelserien However - sosiale møblar som oppfordrar til rørsle og samtale. Café Sol - ein attraktiv og energirik møtestad ved Festplassen, med sitjeplassar inne og ute.

 Holvik_Staphan_Rene_Godo

Stephan René Godø Holvik: Bergen legevakt

Prosjektet omhandler ettertanke i møte med ventetid på Bergen legevakt. Designet fremmer muligheten til å gi pasienter pusterom og sinnsro i et miljø som ofte er preget av stress og engstelse.

Houge_Vilde_Oritsland 

Vilde Øritsland Houge: Rock-it Science

Hva mennesker gjør etter arbeidstid og folkene de omgir seg med på fritiden vil bli påvirket av arbeidsmiljøet og trivselen på jobb. Noen vil gjerne jobbe stående, i bevegelse, sittende, liggende osv. Det er bra vi er forskjellige, og variasjon og lek er noe av det jeg ønsker å oppfordre til ved hjelp av benken Rock-it Science.

 Husabo_Lasse_Torsson

Lasse Torsson Husabø: "Link"

Et samlingspunkt i Trikkehallen på Møhlenpris. En stol som inviterer til samvær. "Link" fører oss sammen.

Leszinski_Sarah 

Sarah Leszinski: Moskau

Bergen er Europas ubestridte regnhovedstad og det skal vi være stolte av. Nordnes Ende Hotell legger til rette for et opphold utover det vanlige, med sin unike beliggenhet og fokus på lokale materialer og farger. Stolen Moskau med sine tykke puter og nordisk-industrielle design gjør oppholdet på terrassen i drittvær til en fornøyelse, så det verste som kan skje er at solen faktisk skinner.

 Sellers_Stefanie_Michel

Stefanie Michel Sellers:
 Veiten 3

Veiten 3, is a historical landmark in Bergen for all the wrong reasons. I wanted to use this building as a means to study the relationship bewtween world history and design. Scandanvian post-modern furniture shares a timeline that really began with WWII; this became the starting point for my design.


 Tepsel_Charlotte

Charlotte Tepsel: Klatreanlegg Puddefjordbroen

Kilt fast mellom søylene som hever Puddefjordsbroen over vannet finner du Bergens nye klatreanlegg.
Ved å utnytte en klatrekiles form får man et natulig rom på innsiden, samt overheng under le av broen på utsiden. Perfekt til å klatre på.

 

Tjugen_Tuva_Rivedal

 

Tuva Rivedal Tjugen: Cone

Den grøne plass skal bidra til å gjere personar meir miljøbevisst. Ved hjelp av natur som verkemiddel vil eg påverke menneske til å ynskje og bidra til miljøet ved å gjenvinne avfall. Dette får dei anledning til i form av designet, Cone, som er ein avfallsdunk for inne- og utebruk, med fokus på kjeldesortering.

   
   
Publisert: 17.04.2015 av Gard Andreas Frantzsen Oppdatert: 20.05.2015 av Gard Andreas Frantzsen