banner_khibno.jpg

Bachelorutstillingen 2014 - Marken 37

Bachelorstudenter i design med fordypning i møbel- og romdesign/interiørarkitektur stiller ut i Marken 37.

Utstillere:
Hanne Marthe Kommedal, Rikke F Ørstavik, Anne Mjåseth, Sarah M Nilsen, Ann Helen Hestås, Andreas S Østebø, Fredrik Bull, Lotte S Østby, Tea Skog, Karen Ingeborg Naalsund, Christoph Steiger, Lorraine M. McDermott.

Anne-Mjåseth---Skur-11.jpg

Anne Mjåseth: Skur 11
Skur 11 ligger midt på bryggen i Bergen og er omskapt til et kontor for nyskapende og spennende design, på tvers av bedrifter. Her kan blant annet arkitekter, ingeniører, interiørarkitekter leie kontorplass for å jobbe sammen om et samlet prosjekt. Kontoret er også designet med tanke på variasjon til møter,lanseringer, events, workshops og utstillinger.

Fredrik-Bull---Astro.jpg

Fredrik Bull: Astro
Astro er et hjem for alle som interesserer seg for astronomi. Et hus med sorte hull, galakser og supernova. Astro er et verktøy for skoler så vel som privat personer. Dette er et hus med en utstilling i første etasje og et senter for selvstudie i andre.

Karen-Naaslund---Allmenningen---Lesesal.jpg

Karen Ingeborg Naalsund: Allmenningen
-Dagens arbeidsplass for morgendagens arbeidere.

Gamle Bergen Privat Bank gjøres om til en felles lesesal for bergens studenter. Her kan man samarbeide med folk på tvers av skoler, fakulitet og fag. Allmenningen er tilrettelagt for forskjellige typer arbeid og behov, for å fremme læring, trivsel og tverfaglighet. Lesesalen inneholder blandt annet caféområde, bokskap, lukket grupperom, åpne grupperom, myke soner og stille lesesaler. En verdig arbeidsplass for dagens studenter.

Lorraine-M-Bracken---The-Bike-Shack.jpg

Lorraine M. McDermott: Skur 11
Making Bergen a bike-friendlier city.
Skur 11 gets revamped.
Park, service, hire, refresh.

Lotte-S-Østby---Huset-med-det-rare-i.jpg

Lotte S. Østby: Huset med det rare i
"Huset med det rare i" er et flott turmål for alle beboere på Minde og andre som bruker Leaparken  som turområde. I tillegg til å besøke kafeen, kan man også se lokale kunstnere stille ut sine arbeider i galleriet- eller melde seg på noen av helgekursene i fotografi, tegning, språk osv. Huset gir deg en visuell opplevelse du tidligere ikke har sett i Bergen, nemlig et hus fullt av farger og mønster.

Ann-Helen-Hestås---POP.jpg

Ann Helen Hestås: POP
POP er en arena for nytt kreativt arbeid fra vestlandshovedstaden.

Det skal fungere som et utsalgs og fremvisningssted for ulike felt innen design,

og som et springbrett mellom utdanninginstitusjonen og nærlingslivet.

Rikke-F-Ørstavik---Uteland.jpg

Rikke F. Ørstavik: Uteland
Uteland er et aktivitetssenter for foreldre med småbarn i alder 0-6 år. Det er et bygg som har flere ulike tilbud som f.eks spiseareal, lekerom og avslappingssoner. Dette er en plass hovedsakelig for barnas glede, men også et sted foreldre og besteforeldre kan gå for en hyggelig stund!

Sarah-M-Nielsen---LY.jpg

Sarah M. Nielsen: LY
LY er et asylcenter for unge, enlige forældre og deres børn. Hos LY og LY CulturCafé fokuseres der på familiens tarv og en god integrationsproces igennem udeoplevelser og en rolig hjemme base, samt relations knytning mellem lokalsamfund og asylsøger i forskellige sociale og kulturelle aktivitetstilbud.

 

Tea-Skog---Lea-Hall-Gjestehus.jpg

Tea Skog: Lea Hall Gjestehus
Boligen har huset to Bergens herrer og etter dette vært tatt i bruk til ulike skoler, nå blir Lea Hall et hus for Bergens gjester.
Her vil du kunne bo midt i en park i flotte omgivelser og  med bare noen få stopp med bybanen ville du være i Bergen sentrum eller ute ved Flesland flyplass.
Bygget tar tilbake fra de gammle rommene som en gang var i huset og vil ha en balanse mellom det eldre og det nye ved sitt møbel bruk.

Andreas-S-Østebø.jpg

Andreas S. Østebø
Residensen er en kunstnerbolig med eget verksted og tilhørende galleri.

Dette er vestlandshovedstadens svar på æresbolig for fortjente kunstnere og er med på å holde levende et spennende bygg midt i hjertet av Bergen.

Hanne_Marthe_Kommedal_Drømmeslottet.jpg

Hanne Marthe Kommedal
Det ligg eit slott med blometak, på toppen i ein eventyrleg park. Skjult bak tronge gater og travle menneskjer, gøymer det seg ein oase i Bergen by. Eit Eventyrslott for store og små!

Her kan ein i ly av brusande bekker og høge piletre bli inspirert til kreativitet og leik. Eventyrslottet byr på spanande historier, musikalske innslag, interaktive kunstverk og nybakte bollar i Slottsbakeriet. Ei eventyrleg reise med sanselege opplevingar som kan gje minner for livet.

Christoph-Steiger---Bergen-Håndverkssenter.jpg

Christoph Steiger: Bergen Håndverkssenter
A place for different handcrafts. You can take part in courses or just enjoy the atmosphere in the restaurant. Some of the activities include sculpting, painting, tailoring and shoe-making.

Publisert: 02.04.2014 av Kjetil Helland Oppdatert: 19.03.2015 av admin