Verksteder - kollasj

Datarom og lydstudio i C. Sundts gate 53

I C. Sundts gate 53 ligger datalab, lydstudio, videostudio og visningrom.

Rommene er nylig oppdatert og bruker Mac. Det er verksmesteren som bistår brukerne på disse rommene. Denne personen holder til på kontoret ved siden av datalabben i 3. etg.

Alle datarommene i C. Sundts gate 53 er nylig oppdatert og bruker Mac.

Datalab
Nye maskiner med programvare for tekstbehandling, programmering og audio-visuelt arbeid befinner seg på datalabben i 3 etg. To av dataene har Dual Boot for arbeid med Windows.

Visningsrommet, lyd- og videostudio
Booking av rommene gjøres på kalender utenfor døren. Teknisk hjelp kan fås tirsdag og onsdag kl. 9- 5 ved henvendelse på kontoret ved siden av datalabben i 3. etg. Nøkler fås i resepsjonen i 4. etg. i C. Sundts gate 53 mot depositum. Dette tilbakebetales ved nøkkellevering på slutten av studieåret.

Verksted-kunstakademiet-3.jpg

Lydstudio
Lydstudioet i 2. etasje har en arbeidsstasjon med flere lydprogrammer og relevant hardware. Tilhørende er et opptaksrom og et lagringsrom for studentenes egne instrumenter. Der er også enkelte programmer innstallert for videoredigering.

Lydstudio er stengt mandager kl. 13-14, men er ellers åpent.

Verksted-kunstakademiet-lydrom.jpg

Videostudio
Videostudioet er også i 2. etasje og har to oppdaterte arbeidsstasjoner med nødvendig utstyr og gode maskiner for post-produksjon i HD video, samt utstyr for Bluray-brenning.

Videostudio er stengt mandager kl. 11-12, men er ellers åpent.

Verksted-kunstakademiet-4.jpg

Visningsrommet
Mellom studioene ligger visningsrommet. Tilkoblet en full HD-tv, er høytalere og avspillingsmuligheter i DVD og Bluray. Eget kamera o.l. kan også tilkobles.

Publisert: 01.10.2011 av Peter Klasson Oppdatert: 19.03.2015 av admin