Steffen Christensen Bekkelund

Steffen Christensen Bekkelund

Førstekonsulent.
Enhet for avdelingsstøtte
Telefon:55587320
Epost:steffen.bekkelund[at]khib.no
Kontor:C.Sundtsgate 53, 4.etasje.

Steffen er koordinator både ved Avdeling ved design og Avdeling for kunst. Stillingen innebærer å jobbe tett opp mot fagavdelingene, i samarbeid med kontorsjef og dekaner.

Ved Avdeling for design jobber Steffen med saksbehandling, utredning, tilrettelegging og tekstutforming for faglige prosjekter, herunder kunstnerisk utviklingsarbeid, bidrags- og oppdragsfinansierte aktiviteter og etter- og viderutdanning. Steffen arbeider også med rutineutvikling ved PPU (praktisk pedagogisk utdanning).

Ved Avdeling for kunst arbeider Steffen med ulike utredninger og bistår dekanen ved behov.

Steffen har tidligere jobbet som førstekonsulent ved Universitetet i Stavanger, institutt for musikk og dans, og som prosjektmedarbeider (kulturformidling) i Hurtigruten. Han har i flere år jobbet som skuespiller, regissør og produsent i det norske scenekunstfeltet, og har også hatt flere undervisningsoppdrag på videregående skole og på Rogaland Barne- og Ungdomsteater. 

Steffen har mastergrad i kunst- og kulturvitenskap fra Universitetet i Stavanger. Han har bachelorgrad innen skuespillerteknikk fra The Russian Academy of Theatre Arts, samt bachelorgrad i sosialantropologi fra Universitetet i Oslo.

 

Publisert: 06.05.2016 av Rebeca Torres Oppdatert: 27.05.2016 av Rebeca Torres