søknadsfrist

Søk studier i kunst og design for 2017

Fristen for å søke om studieplass til høsten ved bachelorprogrammet i kunst og bachelorprogrammet i design, den ettårige praktisk-pedagogiske utdanningen (PPU) og masterstudiet i kuratorpraksis som tilbys ved Fakultet for kunst, musikk og design er 15. april 2017.

Bruk linkene under for å gå til sidene til de respektive bachelorutdanningene, kuratorpraksis og PPU:


Kunst- og designutdanningen ved det nye fakultetet flytter inn i eit nytt og flott bygg sommaren 2017. Dette bygget er tegnet av arkitektkontoret Snøhetta og er skreddersydd for kunst- og designutdanning.

 Khib Fakultetsbilde

Fra 1. januar 2017 er Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) og Griegakademiet slått sammen til Fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen (UiB). Her finner du lenke til fakultetets nettsider på uib.no. Disse sidene er midlertidige. Nye nettsider for Fakultet for kunst, musikk og design vil bli lansert i slutten av mai 2017.

 

Publisert: 17.03.2017 av Mia Kolbjørnsen Oppdatert: 17.03.2017 av Mia Kolbjørnsen