3Final Ny Poster

Åpent akademi med KHiB og Griegakademiet

ÅPENT AKADEMI/OPEN ACADEMY 2016!* Lørdag 10. desember inviterer Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) og Griegakademiet Bergens innbyggere på besøk inn i sine arbeidsplasser.

Arrangementet finner sted i to av KHiBs nåværende bygg. 

I C.Sundts gate 53 åpner avdeling for kunst hele bygget med utstillinger, performance, lyd & video, i tillegg til konserter av studenter ved Griegakademiet.

I Kong Oscars gate 62 holder avdeling for design åpent hus og studentene viser sine arbeider.

Ta med deg noen venner og nyt et stykke kake og en kopp kaffe mens du vandrer rundt i byggene.

Et offisielt program for performance, konserter og andre tidsbestemte verk vil bli publisert på KHiBs hjemmeside tidlig i desember. Se gjerne arrangementets facebook-side som kontinuerlig vil oppdateres med informasjon.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
alle er velkomne!
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Avdeling for kunst og studenter fra Griegakademiet.
Tid: 14:00 - 22:00
Sted: C. Sundts gt. 53

Avdeling for design.
Tid: 12:00 - 19:00
Sted: Kong Oscars gt. 62


----------------------------------------------------

I 2017 blir KHiB og Griegakademiet slått sammen til ett nytt fakultet for Kunst, Design og Musikk ved Universitetet i Bergen. KHiB forlater sine fem forskjellige bygg - bygg som har huset KHiB i mer enn tredve år - og flytter inn i et nytt bygg i Møllendal allerede høsten 2017 (et nytt bygg for Griegakademiet i Møllendalsområdet er under planlegging, men det er ennå noen år til de evt. skal flytte.) Nå som disse endringene er i full gang følte vi det var på sin plass å feire både den kollektive fremtiden og den ennå nåtidige «fortiden», med ett siste åpent akademi i to av de gamle KHiB-byggene. Dette er en åpen invitasjon til alle i Bergen - Bli med å feire avslutningen av et kapittel i byens kulturelle historie, samt begynnelsen på et nytt. Open Academy 2016 åpner for et unikt innblikk i disse utdanningsinstitusjonene og arbeidet til studentene som er aktive ved dem.

* Open Academy 2016 er et initiativ organisert av frivillige studenter ved KHiB.

Publisert: 29.11.2016 av Gard Andreas Frantzsen Oppdatert: 29.11.2016 av Gard Andreas Frantzsen