Bachelorutstillingen_ing.jpg

Bachelorutstillingen 2014

Den årlige bachelorutstillingen finner sted på ulike visnigssteder rundt om i Bergen sentrum, fra 14. til 18. mai for design og 14. til 19. mai for kunst. Rundt 60 avgangsstudenter viser eksamensarbeidene sine.

Utstillingssteder design fra 14. til 18. mai:
Marken 37
Rom8 i Vaskerelven 8

Utstillingssteder kunst fra 14. til 19. mai:
Bergen Kjøtt, Skutevikstorget 1
Bontelabo, Bontelabo 2

Utstillingsåpning i Marken 37:
14. mai kl. 16. Åpning ved rektor Johan Sandborg.
De øvrige åpningsstedene åpner kl. 17
Performance i Bergen Kjøtts bakgård kl. 17.30 - 18.30.

Åpningstider for utstillingsperioden:

Marken 37, Rom8 i Vaskerelven 8 og Bontelabo: Kl. 12 - 20
Bergen Kjøtt: Kl. 14 - 21

Marken 37: bachelorstudenter i design med fordypning i møbel- og romdesign/interiørarkitektur
Utstillere: Hanne Marthe Kommedal, Rikke F Ørstavik, Anne Mjåseth, Sarah M Nilsen, Ann Helen Hestås, Andreas S Østebø, Fredrik Bull, Lotte S Østby, Tea Skog, Karen Ingeborg Naalsund, Christoph Steiger, Lorraine M McDermott.

Rom8, Vaskerelven 8: bachelorstudenter i design med fordypning i visuell kommunikasjon
Utstillere: Anette Aga, Mads Andre Andersen, Stine Malene Foss Berg, Ina Sæther Berger, Idar Bøyum, Bjørn Are Evjen, Rigmor Anita Giske Hanken, Karina Birkelund Johansen, Marit Kleivane, Catrine Kooyman Krogseth, Lisa Landvik, Sondre Opsal Marøy, Vegard Vatne Nilsen, Maria Nordtveit, Ingrid Rundberg, Erik Spanne, Steffen Fløan Øie, Helene Åstveit, Veranika Artsiushcanka.

Bergen kjøtt: bachelorstudenter i kunst
Utstillere: Siw-Anita Kirketeig, Shebeta Mekdes, Markus B Mostue, Siri Borge, Marte Gunnufsen, Jennifer Johanson, Nora Joung, Egil O Paulsen, Philip Persson, Benedicte Clementsen, Julie Clifforth.

Bontelabo: bachelorstudenter i kunst
Utstillere: Sara K Heilevang, Malin N Overholt, Linda Samuelson, Erik Söderholm, Inger Z. M. Torvund, Thomas H Thomson, Madelen Rensmo, Karin E. Eklund, Lina Grenaker, Maria Jonsson, Anne Stinessen, Andrew Amorin, Emil Larsen, Leo Shumba, Numi Thorvarsson, Camilla H. Birkeland, Susann Jamtøy, A.Frida McIntosh, Svein Arild V. Berge, Lina Bartkutè, Moa Thoresson, Ingjerd H. Nedregaard.

Saken oppdaterers fortløpende.

 

Publisert: 17.03.2014 av Astri Kamsvåg Oppdatert: 19.03.2015 av admin