KnudsenBergHindenes-Stockholm-2014.jpg

Knudsen Berg Hindenes lanserer nye møbler i Stockholm

Steinar Hindenes, professor ved Avdeling for design, deltar på årets møbelmesse i Stockholm med selskapet Knudsen Berg Hindenes, som lanserer to stoler og en sofa.

Knudsen Berg Hindenes lanserer sofaen "PLANK", samt stolene "SayO" og "Bone Chair":

"PLANK"
- Ideen til sofaen "PLANK" startet med vår fasinasjon av de store formatene til den danske gulvprodusenten Dinesen, og deres gulv "Dinesen Douglas". Vi utviklet to prototyper da vi ble invitert til å stille ut modellen på 100% Norway i London, og på en designstand på en Bolig- og interiørmessen i Bergen. Dinesen sponset trematerialene, Vatne Møbler gjorde alt på søm og polstring, mens vi stod for produksjonen. Vi fikk kontakt med den danske produsenten DK3 som har fokus på heltre. De stiller nå ut i Stockholm med "PLANK" som hovedlanseringen.

_PLANK-Elmo-leather-5620.jpg

DK3 stiller ut "PLANK" på stand AG:42.
Design: Knudsen, Berg, Hindenes & Myhr
(Petter Knudsen, Anders Berg, Steinar Hindenes og Frode Myhr)
Foto: Øystein Klakegg

"SayO"
- En lett liten stol for spisesituasjoner, møter, kafe m.m. Stolen seteskall/setedel er utviklet i 3D-finer.
"SayO" er nå utviklet til en liten familie, der setedelen fås i flere treslag, flere overflater/farger, flere typer understell med tanke på bruk og funksjon. Stolen lanseres i Stockholm av den danske produsenten SayO.

_untitled.593.jpg

SayO stilles ut på stand AG:67
Design: Knudsen Berg Hindenes
Foto: Anders Berg

"Bone Chair"
- Dette er ny stol i "Bone"-familien hos den svenske produsenten Materia ab, som lanseres nå på messen. "Bone Chair" er en liten "Lounge"-stol for kafe, spise, møte, kosertsal m.m. Seteskallet er i støpt plast, med flere forskjellige understell, alt etter bruk/funksjon.
_Bone-Chair-gruppe.jpg

Materia ab - Stand A29:16
Design: Lars Tornøe, Atle Tveit & Steinar Hindenes
Foto: Materia / Steinar Hindenes

 

Publisert: 06.02.2014 av Kjetil Helland Oppdatert: 19.03.2015 av admin