1.jpg

Sturla Heggdalsvik: "I Have Conquered Death With Magic" i Rom8

Sturla Heggdalsvik undersøker systemer knyttet til språk, symboler og farger i utstillingen i Rom8 fra 11. til 14. april. Åpning 11. april kl. 18.

Han kombinerer system med sin subjektive kunnskap om kulturelle fenomen, som heavy metal, fantasy, dataspill og tegneserier. Sturla Heggdalsvik er interessert i hvordan slike kombinasjoner kan benyttes for å skape kunstverk som manifesterer paradokser, humor og uventede sammenhenger. Hans verktøy i utforskningen er maleri, tegning, installasjon, fotografi og en tilbakevendende følelse av at det hele er en gravalvorlig spøk.

Utstillingen på Rom8 vil presentere verk produsert i løpet av hans ett år lange opphold ved Kunst- og designhøgskolen i Bergens atelier på USF Verfet i 2012/13 som han ble tildelt da han fullførte sin BA i kunst i 2012.

Sturla Heggdalsvik er kunstner og musiker. Han bor og jobber i Bergen.

Utstillingsperiode: 11.-14. april
Åpning: 11. april kl 18
Åpningstider: fredag-söndag 12-18

www.sturlaheggdalsvik.com
 

Rom8
Rom8 er et verktøy for utvikling, diskusjon- og visning av kunstnerisk utviklingsarbeid ved Kunst-og designhøgskolen. Rom8 er et 100 m2 stort rom som ligger på gateplan i Bergen sentrum. Rommet brukes aktivt for å utvikle og formidle prosesser og eksperimenter med særlig fokus på dialog og kritisk refleksjon. Intensjonen med Rom8 er aktivt å løfte ut prosesser med kunstnerisk utviklingsarbeid i offentlighet og gir mulighet til deling av kunnskap både internt og eksternt.

Publisert: 05.04.2013 av Rebecca Rodriguez Oppdatert: 19.03.2015 av admin