Warp and Weft bokomslag

Hilde Hauan Johnsen i ny bok av Jessica Hemmings

Den fiberoptiske lydinstallasjonen "01001" av KHiB-professor Hilde Hauan Johnsen og Maia Urstad presenteres i den nye publikasjonen "Warp and Weft" av Jessica Hemmings.

I boken som har undertittelen "Woven Textiles in Fashion, Art and Interiors" presenterer Jessica Hemmings flere kunstverk deriblant "01001", en fiberoptisk lydinstallasjon av Hilde Hauan Johnsen og lydkunstner Maia Urstad.

Tidligere student Elin Igland som gikk ut med bachelorgrad fra KHiB i 2009, er også presentert i boken. "Warp and Weft" ble lansert i november 2012, på Bloomsbury forlag i England.

Hemmings er professor i visuell kultur ved National College of Art & Design i Dublin.

Omtale av boken
"This beautiful weaving book explores the world of woven textiles created for fashion, interiors and art. It focuses on the many different weaving structures used in modern textiles, from the childishly simple to the incredibly complex, and the effects these are used to create.

An excellent resource for everyone with an interest in modern, woven textiles, this book features work by contemporary makers including Salt, Nuno, Maggie Orth, Dashing Tweeds, Ismini Samanidou, Liz Williamson, Dries van Noten, Lia Cook and Mark Pollack."

www.jessicahemmings.com

Gå til Bloomsbury for å lese mer eller kjøpe boken

Publisert: 14.01.2013 av Astri Kamsvåg Oppdatert: 19.03.2015 av admin