Kari Dyrdal - Works Pattern 2012

Kari Dyrdal med bok om mønster og digital vev

Det blir lansering av Kari Dyrdal sin nye bok i Rom8 i Vaskerelven 8, 29. februar 2012 kl. 18. Tema for boken er mønster og digital vev.

Publikasjonen har tittelen "mønster arbeider / pattern works 2007 - 2011". Utgivelsen er resultat av hennes kunstneriske utviklingsarbeid. Dyrdal er professor i tekstil ved Avd. for kunst.

Mønster og digital vev
Publikasjonen presenterer Kari Dyrdals kunstneriske utviklingsarbeid rundt mønster og digital vev de siste årene, både i form av et rikt billedmateriale og artikkelen - bare mønster - en håndvevers møte med det digitale.

I tillegg presenterer publikasjonen artikler rundt feltet mønstringer og lesing av mønster og strukturer i vår samtid og historie ved professor Jorunn Veiteberg KHiB og professor Ben Highmore Sussex University.

Kunst- og designhøgskolen i Bergen satser aktivt på kunstnerisk utviklingsarbeid. Gjennom en rekke internasjonalt fagfellevurderte publikasjoner bidrar KHiB til debatt og utvikling relatert til samtidskunst og kunstfaglig utdanning.

Boklansering
Velkommen til lansering i Rom8 i Vaskerelven 8, 29. februar 2012 kl. 18. Utgivelsen av boken blir markert med en samtale mellom førsteamanuensis Jon Pettersen og Kari Dyrdal.

Publisert: 30.01.2012 av Peter Klasson Oppdatert: 19.03.2015 av admin