Patrik Entian åpner utstillinga "Looking for Painting" i Rom8 den 3. september 2011

Utstillinga "Looking for Painting / Att synliggöra det synliga" er dei kunstnarlege resultata av det treårige stipendiatprosjektet til Patrik Entian ved Kunsthøgskolen i Bergen. Prosjektet er ei utforskning av visuelle omgivelser gjennom maleri". Utstillinga opnar på galleri Rom8 i Bergen 3. september 2011.

Utstillinga "Looking for Painting / Att synliggöra det synliga" er dei kunstnarlege resultata av det treårige stipendiatprosjektet til Patrik Entian ved Kunsthøgskolen i Bergen. Prosjektet er ei utforskning av visuelle omgivelser gjennom maleri". Utstillinga opnar på galleri Rom8 i Bergen 3. september 2011.

Utstillingsperiode og sted
Rom8 viser utstillingen i perioden 4. til 18. september 2011.

Galleri Rom8 ligger i første etasje i Vaskerelven 8, Bergen.

Om Stipendiatprogrammet
Stipendiatprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid er ein parallell til forskarutdanningane organisert som doktorgrads-program. Programmet skal sikre kunstnerisk utviklingsarbeid på høgaste nivå og skal føre fram til kompetanse som førsteamanuensis.

Patrik Entian har Jon Arne Mogstad som hovedveiledar og han er tilknytt Avd. kunstakademiet.

Les meir om

Patrik Entian

Publisert: 09.08.2011 av admin Oppdatert: 19.03.2015 av admin